GIVEAWAY

Со нетрпение ја дочекавме пролетта!
За максимално да уживате во убавите и сончеви денови решивме да ве мотивираме и инспирираме, и организиравме пролетен Фејсбук и Инстаграм #Giveaway.
Наградите се два пара од совршените Air Star балетанки од брендот на Matstar.
Акцијата траеше од 12ти до 20ти Мај, на социјалните мрежи Фејсбук и Инстаграм.
Условот да се учествува беше да се следат сметките на Фејсбук или Инстаграм на @matstar_mk, да се лајкне и зачува објавата, во коментар да се запише која боја би сакале да ја добијат од понудените награди и да се означи пријател. Дозволени беа повеќе записи за поголеми шанси за добивка.
Конечно акцијата заврши, и сега е време да ви ги откриеме добитниците на наградите.

Добитници од нашиот GIVEAWAY се: @Violeta Miloeska и @dritaosmani

На сите учесници им благодариме учеството.
Следете ги нашите објави, подготвуваме нови промоции.

#matstar #giveaway #dobitnici