Back to school

🔔 Среќни и успешни училишни денови!

Мал подарок од Мат Стар за успешна учебна година – електронски распоред за часови. Распоредот може да се пополни на компјутер или да се испечати и напише рачно.

Распоредот на македонски јазик можете да го преземете овде 👉 https://bit.ly/3DoAMWj

Распоредот на албански јазик можете да го преземете овде 👉 https://bit.ly/3R0xBHP

🍀 Со среќа!