БЕСПРЕКОРНА УСЛУГА

Одличен квалитет со прифатливи цени

Филтрирај по
На попуст
ЖЕНСКИ ЧЕВЛИ 186007
ЖЕНСКИ ЧЕВЛИ 186007
ЖЕНСКИ ЧЕВЛИ 186007
беше 899 ден
Зачувај 20%
719 ден
На попуст
ЖЕНСКИ ЧЕВЛИ 186012
ЖЕНСКИ ЧЕВЛИ 186012
ЖЕНСКИ ЧЕВЛИ 186012
беше 799 ден
Зачувај 20%
639 ден
На попуст
ЖЕНСКИ ЧЕВЛИ 159023
ЖЕНСКИ ЧЕВЛИ 159023
ЖЕНСКИ ЧЕВЛИ 159023
беше 1 000 ден
Зачувај 20%
800 ден
На попуст
ЖЕНСКИ ЧЕВЛИ 159018
ЖЕНСКИ ЧЕВЛИ 159018
ЖЕНСКИ ЧЕВЛИ 159018
беше 999 ден
Зачувај 20%
799 ден
На попуст
ЖЕНСКИ ЧЕВЛИ 159017
ЖЕНСКИ ЧЕВЛИ 159017
ЖЕНСКИ ЧЕВЛИ 159017
беше 999 ден
Зачувај 20%
799 ден
1 - 60 од 67 производи
ЖЕНСКИ ЧЕВЛИ
ТОПЛИНКИ
ЧАНТИ
ЛЕОН
МАШКИ ОБУВКИ
ДЕТСКИ ОБУВКИ

НОВИ МОДЕЛИ

НОВА КОЛЕКЦИЈА

0
Продавници во Македонија
0 +
Модели на чевли
0 +
Задоволни купувачи

ДРУГИТЕ ЗА НАС

Одличен избор за целото семејство. Тука секогаш наоѓам тоа што ми е потребно. Богат асортиман, одлични цени и одличен квалитет. Се на едно место.
Даниела
Одличен квалитет за прифатливи цени, голем избор на разни модели. Персоналот во Мат Стар Штип услужливи пријатни и пред се љубезни
Горан

НАШИОТ БЛОГ

Нозете ја издржуваат целата тежина на телото, ни помагаат да се движиме, едноставно да се чувствуваме живи!Човекот прави околу 8000 чекори секој ден. Нозете содржат повеќе коски во себе отколку кој било друг орган во нашето тело (¼ од целиот скелет на човекот), потоа 19 мускули, 107 жили и 250 000 потни жлезди .За да бидете сигурни дека вашите нозе ќе бидат здрави до старост мора внимателно да се грижите за нив.

Зошто обувките се толку важни?

Кога последен пат сме помислиле за здравјето на нашите стапала? Погледнете ги Вашите обувки и помислете на пример дали е правилна нивната форма? Доколку одговорот е негативен, значи дека вашите стапала и нозе се далеку од завидна состојба.

Како да изберете правилни обувки?

Кога купувате детски обувки, најдобро е детето да биде со вас. Доколку тоа не е можно, тогаш понесете со себе скица од ногата на вашето дете. Задолжително е таа да биде за 12 милиметри поголема од сите страни зошто детското стапало треба да биде слободно во обувката.

НАШИТЕ БРЕНДОВИ