DC79858F-E11A-4088-A017-3170B3D2921C-1170x450
New Arrivals-1170x450
Ladies Banner_31.02.2020-1170x450
17.01.2020-1170x450
14.02.2020_Bags_Ladies-1170x450
16.01-1170x450

Previous
Next

НАРАЧАЈТЕ ТУКА​

+389 2 322 4350


ОРГАНИЗИРАНА ИСПОРАКА


БЕСПРЕКОРНА УСЛУГА

Одличен квалитет со прифатливи цени


ЖЕНСКИ ЧЕВЛИ

ТОПЛИНКИ

ЧАНТИ

ЛЕОН

МАШКИ ОБУВКИ

ДЕТСКИ ОБУВКИ

НОВИ МОДЕЛИ

viber_image_2020-03-09_14-37-21
viber_image_2020-03-09_14-37-22
viber_image_2020-03-09_14-37-23
viber_image_2020-03-09_14-37-26
viber_image_2020-03-09_14-37-221
viber_image_2020-03-09_14-37-231
viber_image_2020-03-09_14-37-244
viber_image_2020-03-09_14-37-255
viber_image_2020-03-09_14-37-256
viber_image_2020-03-09_14-37-261
viber_image_2020-03-09_14-37-264
viber_image_2020-03-09_14-37-267
viber_image_2020-03-09_14-37-277
viber_image_2020-03-09_14-37-2311

Previous
Next

НОВА КОЛЕКЦИЈА

0
Продавници во Македонија
0
+
Модели на чевли
0
+
Задоволни купувачи

ДРУГИТЕ ЗА НАС

Одличен избор за целото семејство. Тука секогаш наоѓам тоа што ми е потребно. Богат асортиман, одлични цени и одличен квалитет. Се на едно место.

Даниела
Одличен квалитет за прифатливи цени, голем избор на разни модели.
Персоналот во Мат Стар Штип услужливи пријатни и пред се љубезни

Горан

НАШИОТ БЛОГ

Нозете ја издржуваат целата тежина на телото, ни помагаат да се движиме, едноставно да се чувствуваме живи!Човекот прави околу 8000 чекори секој ден. Нозете содржат повеќе коски во себе отколку кој било друг орган во нашето тело (¼ од целиот скелет на човекот), потоа 19 мускули, 107 жили и 250 000 потни жлезди .За да бидете сигурни дека вашите нозе ќе бидат здрави до старост мора внимателно да се грижите за нив.

Зошто обувките се толку важни?

Кога последен пат сме помислиле за здравјето на нашите стапала? Погледнете ги Вашите обувки и помислете на пример дали е правилна нивната форма? Доколку одговорот е негативен, значи дека вашите стапала и нозе се далеку од завидна состојба.

Како да изберете правилни обувки?

Кога купувате детски обувки, најдобро е детето да биде со вас. Доколку тоа не е можно, тогаш понесете со себе скица од ногата на вашето дете. Задолжително е таа да биде за 12 милиметри поголема од сите страни зошто детското стапало треба да биде слободно во обувката.

НАШИТЕ БРЕНДОВИ

DOSS OBUCA LOGO
SOLARIZ-LOGO
matstar-bela-osnova
cropped-leon-logo-2

Previous
Next