ДЕТСКИ КЛОМПИ ЛЕОН - 801r

38156
799 ден
Во Продавница
1
Детали за производот

ДЕТСКИ КЛОМПИ ЛЕОН - 801

ВЕЛИЧИНА: 28-35

Карактеристики: природна кожа

Табаница: природна кожа

Боја: розова

Ѓон: полиуретан.

Зачувајте го овој производ за подоцна