ДЕТСКИ САНДАЛИ ЛЕОН - 802

38174
950 ден
Во Продавница
1
Детали за производот

ДЕТСКИ САНДАЛИ ЛЕОН - 802

ВЕЛИЧИНА: 24-33

Карактеристики: природна кожа

Табаница: природна кожа

Боја: циклама

Ѓон: полиуретан.

Зачувајте го овој производ за подоцна