Mat Star është mark tregtare(brend tregtar)në më shumë se dhjetë shtete,ndër të cilat janë: Bullgaria, Maqedonia, Turqia, Greqia, Serbia, Franca, Shqipëria, Gjermania, Hungaria, Italia dhe Rumania. Paleta e prodhimeve të Mat Star përbëhet prej mbi 1000 artikujëve-këpucë klasike dhe atlete për çdo sezon, të prodhuara prej lëkurës natyrore ose artificiale, velurit ose nabukut, si dhe këpucë prej tekstilit, të cilat iu përgjigjen kërkesave dhe shijeve të ndryshme të blerësve. Mat Star është duke i pushtuar tregjet botërore.

Ne e përdorim forcën teknoligjike të fabrikave,në të cilat prodhohen këpucët për shitoret e Evropës perëndimore. Linjat e prodhimit me të cilat bashkëpunojmë kanë tradicion shumë vjeçarë për prodhimin e cilësisë dhe këpucëve moderne. Punojmë me ekipe dizajner të specializuar të ciët kujdesen për rehatin e këmbëve të juaja. Gjthëmonë i ndjekim trendet në rajonin e dizajnimeve të modeleve tona dhe zgjedhje e materialit për to.

Kualiteti i këpucëve MAT STAR përshtatet me standardet botërore ergonomike. Teknoligjia e lartë moderne dhe ekipi profesional janë garancion për mbajtjen e famës së markës tregtare. Ndërmarrja jonë është e suksesshme, sepse asnjëherë nuk i lëndojmë të drejtat e klientëve tanë.
Viziono ynë është: bashkëpunimi afatgjatë dhe i suksesshëm mes nesh dhe klientëve tanë duke pasur synim sigurinë, komfortin, cilësin e lartë dhe si çdo herë, dizajnin dhe stilin modern, e para segjithash-çmime të volitshme për secilin!

MAT STAR
Rr. Atanas Babata 12
Bitpazar, Shkup
e-mail: matstarmk@gmail.com

KONTAKTONI: