Instrukcione për tharje

Këpucët e njoma doemos thahen në temperatur dhome. Shumë shpesh këpucët e njoma thahen afër qendrores apo në ndonjë nxehtësi tjeter direkte,megjithatë ajo është gabim!

Instrukcione për pastrimin e njollave
Këpucët e përlyera duhet të pastrohen nga balta dhe papastërtit,dhe të thahen para se të lyhen me krem apo mjete tjera për largimin e njollave.
Lëkur
Pastroni me vëmendje këpucët me pëlhur të lagur,duke përdorur sapun të butë dhe ujë të ftohët. Mos i pastroni këpucët në makin për larje rrobashë! Mos përdorni zbardhues! Pas tharjes,vendosni krem për mbajtjen e këpucës në të gjithë pjesën,pas asaj përderisa përdorni krem me ngjyrë,ngjyra e kremit duhet të përshtatet me ngjyrën e këpucës! Megjithatë,përdorni krem pa ngjyrë për këpucëtë ndritshëme ose këpucë nga lëkura natyrore.
Velur dhe nabuk
Për materialin e këtyre këpucëve,para tharjesë largoni njollat e yndyrshëme me brush speciale për velur dhe nabuk! Mos përdorni ujë,sepse e njëjta mund të jetë shkak për njohjen e njollave. Njollat e yndyrshëme largohen me aparat të përcaktuar për velur dhe nabuk.
Materiale sintetike
Në mvarjen e strukturës se materialit, bashkangjituni kah instrukcionet për mbajtjen e çdo materiali:lëkur,velur apo nabuk!

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *