Këmbët e mbajnë të gjithë rëndësin e trupit,na ndihmojnë të lëvizim,të ndjehemi të gjallë. Njeriu bënë rreth 8000 hapa çdo ditë.Këmbët përmbajnë në vete më shumë eshtra sesa çdo organ tjetër në trupin tuaj-1/4 e gjithë skeletit të njeriut, dhe 19 muskuj, 107 vena dhe 250 000 gjëndra djerëse. Prandaj, që të jeni të sigurt që këmbët e juaja të jenë të shëndosha deri në pleqëri, duhet me vëmendje të kujdeseni për to.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *