Çdo ditë harxhojmë energji, kohë dhe të holla për pamjen e jashtëme perfekte. Por, për së fundi herë kur keni menduar për shëndetin e këmbëve tuaja? Shikoni këpucët e juaja dhe mendoni se a është e drejtë forma e tyre? Përderisa përgjigjja është negative, dmth që shputat e juaja dhe këmbët janë larg nga gjendja reale. Më pak se 10% e fëmijëve lindin me deformime në këmbë dhe vetëm 45% prej të riturëve kan shputa të shëndosha. Shkaku i gjithë kësaj është zgjedhja e gabuar e këpucëve në fëmijëri.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *