POROSITNI KËTU

+389 2 322 4350

SHËRBIM I PËRSOSUR

Cilësi e shkëlqyeshme me çmime të arsyeshme

Filtro sipas
1 - 60 nga 70 artikuj
KËPUCË PËR FËMRA
PANTOFLA
ÇАNTA
LEON
KËPUCË PËR MESHKUJ
KËPUCË PËR FËMIJË

ARRITJE TË REJA

KOLEKSIONI I RI

0
Dyqane në Maqedoni
0 +
Modelet e këpucëve
0 +
Klientë të kënaqur

RRETH NESH

Zgjedhja për vendosjen e familjes. Turqia mund të gjeni gjithçka që ju nevojitet. Богат асортиман, çmime të shkëlqyera dhe cilësi të shkëlqyeshme.
Daniela
Cilësia e zgjedhjeve për çmime të zgjedhura, zgjedhja e dëshirave të bëra më mirë.
Goran

BLLOKOJA JONE

Këmbët e mbajnë të gjithë rëndësin e trupit,na ndihmojnë të lëvizim,të ndjehemi të gjallë. Njeriu bënë rreth 8000 hapa çdo ditë.Këmbët përmbajnë në vete më shumë eshtra sesa çdo organ tjetër në trupin tuaj-1/4 e gjithë skeletit të njeriut, dhe 19 muskuj, 107 vena dhe 250 000 gjëndra djerëse. Prandaj, që të jeni të sigurt që këmbët e juaja të jenë të shëndosha deri në pleqëri, duhet me vëmendje të kujdeseni për to.

Përse këpucët janë aq të rëndësishme?

Кога последен пат сме помислиле за здравјето на нашите стапала? Погледнете ги Вашите обувки и помислете на пример дали е правилна нивната форма? Доколку одговорот е негативен, значи дека вашите стапала и нозе се далеку од завидна состојба.

Si të zgjidhni këpucët e duhura?

Kur të bleni këpuc për fëmij, më së miri është që edhe fëmija të jetë me ju. Përderisa ajo nuk ësht e mundshme, atëherë sillni me vete skemë të këmbës së fëmijës. Është e detyrueshme që e njejta të jetë 12 milimetra më e madhe nga të gjitha anët, për arsye se shputa e fëmijës duhet të jetë e lirë në këpucë.

TONË MARKA