Женски броеви*:
Величина333435363738394041
Стопало21,5cm22cm22,5cm23cm23,5cm24cm24,5cm25cm25,5cm
Влошка22cm22,5cm23cm23,5cm24cm24,5cm25cm25,5cm26cm
Машки броеви*:
Величина394041424344454647
Стопало25cm25,5cm26cm26,5cm27cm27,5cm28cm28,5cm29cm
Влошка26,5cm27cm27,5cm28cm28,5cm29cm29,5cm30cm30,5cm
Детски броеви 22-30*:
Величина222324252627282930
Стопало12,5cm14cm15cm16cm17cm17,5cm18,5cm19cm20cm
Детски броеви 31-36*:
Величина313233343536
Стопало20cm21cm21,5cm22cm22,5cm23,1cm

* Величините се за ориентир и можни се отстапки во зависност од моделот

size-chart