Нашата визија е: долгорочна успешна соработка меѓу нас и нашите купувачи потпирајќи се на стремежот за сигурност, комфор, висок квалитет и секогаш современиот дизајн и стил и најважно од се – достапни цени за секого!
За сите дополнителни прашања, или нарачки Ве молиме да ни се обратите со пополнување на образецот, со задоволство ќе Ви одговориме.

 

ФАДИ и МАТ ДОО експорт-импорт Скопје
ул. Атанас Бабата 12
1000 Скопје

 

[wpforms id="1894"]