Mat Star ® е регистрирана трговска марка во повеќе од десет држави меѓу кои: Бугарија, Македонија, Турција, Грција, Србија, Франција, Албанија, Германија, Унгарија, Италија и Романија. Со палета на производи составена од над 1000 артикли, класични и спортски обувки за секоја сезона произведени од природна или вештачка кожа, велур или нубук, како и обувки од текстил коишто ги задоволуваат различните вкусови на купувачите, Mat Star ® ги освојува пазарите ширум светот!

Ние ја користиме технолошката моќ на фабриките, во коишто се произведуваат обувки наменети за пазарите во западна Европа. Производните единици со коишто соработуваме имаат долгогодишна традиција за производство на квалитетни и модерни обувки. Располагаме со екипа на професионални дизајнери коишто се грижат за удобноста на вашите нозе. Строго ги следиме најмодерните тенденции во областа на дизајнирањето на нашите модели и изборот на материјали за нив.

Квалитетот на обувките Mat Star ® одговара на светските ергономични стандарди. Високотехнолошката модерна опрема и екипата од професионалци се гаранција за задржување на имиџот на нашата трговска марка. Нашата компанија е успешна, бидејќи никогаш не ги повредуваме правата на нашите клиенти.

Нашата визија е: долгорочна успешна соработка меѓу нас и нашите купувачи потпирајќи се на стремежот за сигурност, комфор, висок квалитет и секогаш современиот дизајн и стил и најважно од се – достапни цени за секого!