МAT STAR е трговска марка застапена во повеќе од десет земји, вклучувајќи ги Бугарија, Македонија, Турција, Грција, Србија, Франција, Албанија, Германија, Унгарија, Италија и Романија. Палетата на производи на МAT STAR се состои од над 1.000 артикли – класични чевли и патики за секоја сезона, изработени од природна или вештачка кожа, велур или набук, како и текстилни чевли, кои одговараат на различни побарувања и вкусови на клиентите. МAT STAR ги освојува светските пазари.

Ние ја користиме технолошката сила на фабриките во кои се прават чевли за продавници во Западна Европа. Производните линии со кои соработуваме имаат долга традиција на производство на квалитетна и модерна обувка. Ние работиме со специјализирани дизајнерски тимови кои се грижат удобно за вашите нозе. Ние секогаш ги следиме трендовите во регионот на дизајнирање на нашите модели и избирање материјали за нив.

Квалитетот на чевлите МАТ STAR е во согласност со светските ергономски стандарди. Најсовремената технологија и професионалниот тим се загарантирани да ја задржат славата на марката. Нашата компанија е успешна затоа што никогаш не ги повредуваме правата на нашите клиенти.
Нашата визија е: долгорочна и успешна соработка помеѓу нас и нашите клиенти, насочена кон безбедност, удобност, висок квалитет и како и секогаш, модерен дизајн и стил, пред сè – поволни цени за секого!

МAT STAR
ул. Атанас Бабата бр.12
1000, Скопје
е-маил: matstarmk@gmail.com