Секој ден трошиме енергија, време и пари за совршен надворешен изглед.
Сепак, да се запрашаме: кога последен пат сме помислиле за здравјето на нашите стапала? Погледнете ги Вашите обувки и помислете на пример дали е правилна нивната форма? Доколку одговорот е негативен, значи дека вашите стапала и нозе се далеку од завидна состојба.
Помалку од 10% од децата се раѓаат со деформации на нозете, а само 45% од возрасните имаат здрави стапала. Основната причина за тоа е погрешниот избор на обувки во детството.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *